8/4/09

Προημιτελικά Champions League

Η "αυλαία" των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ αναζητεί ακόμα τον πρώτο νικητή, αφού τα δύο ματς της Τρίτης έληξαν ισόπαλα. Η Τετάρτη ίσως να αναδείξει κάποιον, με τη δράση να μεταφέρεται στο "Καμπ Νόου" για το Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου και στο "Ανφιλντ" για το Λίβερπουλ-Τσέλσι.

Στη Βαρκελώνη, Πεπ Γκουαρντιόλα και Γίργκεν Κλίνσμαν διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους υπό εκ διαμέτρου αντίθετες συνθήκες. Οι δύο πρώην άσοι και νυν προπονητές της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου αντιστοίχως, βρίσκονται σε διαφορετικό καθεστώς πίεσης (απόλυτης επιτυχίας ο ένας, επιβίωσης ο άλλος), που επιφέρει, όμως, τους ίδιους κινδύνους. Οι Καταλανοί θεωρούνται φαβορί, οι Βαυαροί αουτσάιντερ, ωστόσο μετά το ματς του "Ολντ Τράφορντ", αυτοί οι προσδιορισμοί απαλείφονται.

Στο Μέρσεϊσαϊντ διεξάγεται η υπ' αριθμόν εννέα διένεξη με ευρωπαϊκό χαρακτήρα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι. Για πέμπτη σερί σεζόν τίθενται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό και η μάχη αρχίζει εν πρώτοις από τους δύο ανθρώπους που γεμίζουν την άκρη του πάγκου, τον Ράφα Μπενίτεθ και τον Γκους Χίντινκ. Ακολούθως, τα match up των Στίβεν Τζέραρντ, Φερνάντο Τόρες, Τσάμπι Αλόνσο και Φρανκ Λάμπαρντ, Ντιντιέ Ντρογκμπά και Μικαέλ Εσιέν περιμένουν τη σειρά τους για μία αναμέτρηση δίχως "μυστικά", αλλά με πλούσιο παρελθόν.

Συνοψίζοντας το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου(21:45 ,novasports1)

Λίβερπουλ-Τσέλσι (21:45 , NET )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου