16/4/09

Προπονητής χτύπησε παίκτη και διαιτητή!

Έχουμε μπει ήδη στη Μεγάλη Εβδομάδα, όμως η ιερότητα αυτών των ημερών δεν φαίνεται να "συγκίνησε" ιδιαίτερα τον Βραζιλιάνο τεχνικό Πέδρο Σαντιλί, ο οποίος κατάφερε να βάλει "μπουρλότο" σε ένα παιχνίδι με την συμπεριφορά του που παρέμπεμπε σε αθλητή του... μποξ!
Συγκεκριμένα, στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης Κομέρσιαλ-Καταντουβέντε (μικρή κατηγορία βραζιλιάνικου πρωταθλήματος), ο 62χρονος τεχνικός της Κομέρσιαλ θεώρησε πως η διαιτησία είχε ευθύνη για το γεγονός ότι το σκορ ήταν 1-0 εις βάρος της ομάδας του, και έτσι μπήκε με... άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο.
Ο πρώτος που "πλήρωσε τα σπασμένα" ήταν ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας, τον οποίο έσπρωξε και έριξε στο χορτάρι, ενώ στη συνέχεια πλησίασε τον διαιτητή και τον χαστούκισε.
Ο Σαντιλί δεν περίμενε μάλιστα να αποβληθεί και έφυγε μόνος του από το γήπεδο, υπό τις επευφημίες των φιλάθλων της γηπεδούχου, έχοντας τη μπάλα του αγώνα κάτω από τον ώμο του!
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης απολογήθηκε μπροστά στις κάμερες για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, όμως ο διαιτητής Φλάβιο Ροντρίγκες αρνήθηκε να τον συναντήσει για να ακούσει τετ α τετ τη συγγνώμη του.

Δείτε το βίντεο :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου