22/3/09

Superleague στην τελική ευθεία....

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το πρωτάθλημα της Superleague με την διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής την Κυριακή, με όλα τα παιχνίδια να αρχίζουν την ίδια ώρα.
Η κατάσταση στην ουρά μετά το πέρας και αυτών των αγώνων αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το μόνο που θα απομένει πλέον είναι να δούμε τον 4ο της παρέας που θα λάβει μέρος στα πλέι οφ.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σε ένα ματς δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός εξάλλου αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα με σκοπό τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε θέση οδηγού ενόψει των πλέι οφ.
Ο ΠΑΟΚ έχει φαινομενικά εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό Θρασύβουλο, ενώ εξίσου εύκολο αναμένεται και το έργο της ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό.
Στα παιχνίδια που υπάρχει ενδιαφέρον τώρα, η ΑΕΛ φιλοξενείται από τον Ηρακλή στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί στην 5η θέση. Η Ξάνθη που καραδοκεί προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα των βυσσινί, υποδέχεται τον Εργοτέλη, ενώ ο Άρη που βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τους ακρίτες δοκιμάζεται στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής έχει ως εξής :

Π.Α.Ο.Κ. - Θρασύβουλος
Πανσερραϊκός - Άρης
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
Ξάνθη - Εργοτέλης
Πανιώνιος - Ολυμπιακός
Α.Ε.Κ. - Λεβαδειακός
Ηρακλής - Λάρισα
Ο.Φ.Η. - Πανθρακικός


Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στις 20:00 !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου