13/9/09

Η Sony ετοιμάζει games τριών διαστάσεων!


Η Ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να βγάλει στην αγορά παιχνίδια τριών διαστάσεων για το Playstation 3, μέσα στο 2011.


Στο φετινό Consumer Electronics Show, η Sony έδειξε για πρώτη φορά διάφορα games για το Playstation 3 τα οποία ήταν πλήρως 3D και απαιτούσαν τα ανάλογSony Playstation 3 Wipeout HDα ....

....ειδικά γυαλιά για να τα παίξετε. Μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι οι πρώτες HD τηλεοράσεις, οι οποίες θα υποστηρίξουν το 3D gaming για το Playstation 3, θα βγούνε στην αγορά από την εταιρεία μέσα στο 2010. Συγκεκριμένα, στο τέλος της επόμενης χρονιάς έχει δρομολογηθεί να βγει στην αγορά μία 3D Bravia HDTV η οποία θα είναι πλήρως συμβατή με το Playstation 3.

Πριν από λίγες ημέρες, στο διεθνές συνέδριο "International Radio Exhibition", η Sony παρουσίασε για άλλη μια φορά παιχνίδια όπως το Wipeout HD, τα οποία έπαιζαν σε τρεις διαστάσεις. Εκτός αυτού, αντιπρόσωποι της εταιρείας δήλωσαν πως η τεχνολογία αυτή θα είναι πλήρως συμβατή με τις ήδη υπάρχουσες κονσόλες PS3 αλλά και τα games που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά. Το μόνο που θα χρειάζεστε δηλαδή θα είναι η αγορά της περίφημης 3D τηλεόρασης!

Η τεχνολογία των τριών διαστάσεων αναμένεται να εφαρμοστεί από την Sony μέσα στο 2011 ή το 2012. Το Playstation 3 σας θα αποκτήσει λοιπόν (από εκείνες τις χρονιές κι έπειτα) μια νέα αξία! Παρ' όλα αυτά, η Sony σκοπεύει να εφαρμόσει την τεχνολογία αυτή τόσο στους Blu-Ray players, όσο και στα Sony VAIO laptops.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου