15/9/09

Ποντίκι με διχασμένη προσωπικότητα!


Πολλοί είναι οι χρήστες οι προτιμούν τα USB mouse. Άλλοι πάλι έχουν σαφή προτίμηση στα Bluetooh. Η Philips θέλοντας να αποφύγει τα... διλήμματα παρουσιάζει ένα mouse 2 σε 1 το οποίο μπορεί να συνδεθεί είτε μέσω Bluetooth, είτε μέσω καλωδίου USB. Ο λόγος για το Bluetooth notebook mouse SPM9800/10, το οποίο προσφέρει μια επιλογή δύο σε ένα.


Για να επιτύχει τον συνδυασμό, η Philips έχει σχεδιάσει το mouse με τέτοιον τρόπο ώστε το USB καλώδιο να αποθηκεύεται μέσα στο σώμα του ποντικιού. Έτσι, αν η bluetooth επιλογή... τελειώσει, τότε μπορείτε να στραφείτε στην USB επιλογή και να συνεχίσετε την εργασία σας, φορτίζοντας παράλληλο το mouse!

Ένα άλλο χαρακτηριστικό, ιδιαίτερα εντυπωσιακό, είναι η αντικατάσταση της ροδέλας κύλισης του Bluetooth notebook mouse SPM9800/10 με έναν αισθητήρα 360°TouchControl, ο οποίος επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σαν touchpad! Η διάθεση του mouse της Philips αναμένεται σύντομα στην αγορά, ενώ η τιμή του υπολογίζεται περίπου στα 80 δολάρια.

Μια έξυπνη όσο και... διχασμένη πρόταση της Philips που έρχεται να εξυπηρετήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όποιον θα το αποκτήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου