14/9/09

Το Asus Eee Keyboard κυκλοφορει τον Οκτώβριο!

Η εταιρεία αναμένεται να διαθέσει τον Οκτώβριο το νέο της ασύρματο πληκτρολόγιο με οθόνη αφής και ενσωματωμένο μίνι-υπολογιστή

Η Asustek Computer είχε ανακοινώσει, στις αρχές του χρόνου, ένα πρωτότυπο πληκτρολόγιο, το οποίο θα είναι πλέον έτοιμο για εμπορική διάθεση τον Οκτώβριο.

Το Eee Keyboard έχει το μέγεθος ενός κανονικού πληκτρολογίου, με ενσωματωμένο υπολογιστή και οθόνη αφής 5 ιντσών στη δεξιά μεριά. Η συσκευή είναι σχεδιασμένη ούτως ώστε να είναι εφικτή η σύνδεση είτε μέσω καλωδίων, είτε χωρίς, με συσκευές όπως οθόνες, LCD τηλεοράσεις ή ψηφιακούς προτζέκτορες.

Στόχος της εταιρείας είναι να προωθήσει τη συσκευή για οικιακή χρήση. "Θέλουμε το συγκεκριμένο προϊόν να είναι χρήσιμο για ποικίλες οικιακές ιδιότητες, όπως υπολογιστές ή LCD τηλεοράσεις" δήλωσε ο Jerry Shen, CEO της Asustek.

Το πληκτρολόγιο ενσωματώνει τις περισσότερες ασύρματες τεχνολογίες όπως Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 2.0, Ultra Wideband HDMI (UWB high definition multimedia interface). Επίσης, περιλαμβάνει και θύρες για άλλες συνδέσεις όπως USB 2.0, θύρα VGA, HDMI και υποδοχές για μικρόφωνο και ακουστικά.
Η συσκευή διαθέτει μικρο-επεξεργαστή Intel Atom στα 1,66GHz, 1Gb DDR2 DRAM και ενσωματωμένο σκληρό SSD 16Gb ή 32Gb για την αποθήκευση δεδομένων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου