31/8/09

Το (αντί) fair play της χρονιάς στην Αυστραλία!

Μία διαφορετική αίσθηση του fair play φαίνεται ότι έχουν κάποιοι στην Αυστραλία, αν κρίνει κανείς από την πρόσφατη αναμέτρηση μεταξύ της Σάουθ Μέλμπουρν και της Σάνσαϊν Τζόρτζις για την 22η αγωνιστική της Βικτόρια Λιγκ (δεύτερη κατηγορία), καθώς έλαβε χώρα μία από τις πιο "απίθανες" ποδοσφαιρικές φάσεις για το 2009.
Δείτε το βίντεο παρακάτω....

Με το σκορ στο 0-0, η μπάλα έχει βγει πλάγιο άουτ από τους φιλοξενούμενους προκειμένου να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες σε έναν παίκτη τους, και ο Βραζιλιάνος άσος της Σάουθ Μέλμπουρν, Φερνάντο ντε Μοράες, αναλαμβάνει να κάνει την επαναφορά και να την επιστρέψει στον γκολκίπερ της Σάνσαϊν.

Αυτό γίνεται αρχικά, εισπράττοντας μάλιστα το χειροκρότημα του συναδέλφου του για την αυτονόητη κίνηση, όμως η συνέχεια ξεπερνάει κάθε λογική και φαντασία...

Ο παίκτης αφού έχει δώσει τη μπάλα, ξεκινάει ένα σπριντ και εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία του τερματοφύλακα ο οποίος είχε ακόμα τη μπάλα στα πόδια του, "τρυπώνει" κρυφά μέσα στη μεγάλη περιοχή και του την κλέβει ξαφνικά, για να τη στείλει -μέσα σε αποθέωση από τους θεατές- στα δίχτυα!

Το θέαμα του έκπληκτου (και έξαλλου γκολκίπερ) διόλου δεν "συγκίνησε" τον σκόρερ, ο οποίος διέσχισε το μισό γήπεδο για να πανηγυρίσει αυτή την επιτυχία, με το γκολ αυτό να είναι μάλιστα και το μοναδικό της αναμέτρησης, χαρίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου