6/8/09

Σχόλιο της ομάδας του τροκτικού στο prezatv



Σχόλιο της ομάδας του blog troktiko, που αναρτήθηκε στο prezatv.blogspot.com, αναφέρει: «Ρε παιδιά ποιον συκοφαντήσαμε και πότε; Το να ασκείς κριτική είναι συκοφαντία. Διαβάστε καλά τι λέει:

ΠΙΘΑΝΗ παραβίαση των όρων. Αν αυτό δεν είναι χούντα τότε τι είναι. όχι για παραβίαση αλλά μήπως έχουμε παραβιάσει τους όρους. Χθες ο Μάκης έγραφε "Θα δείτε τι σας περιμένει". Καλό να διαφωνείτε αλλά ας μπαίνουμε όλοι στα portal του Μάκη του Χατζηνικολάου όπου εκεί και να διαφωνείς δεν μπορείς ούτε να τους μιλήσεις! Είναι όλοι ακριβοθώρητοι.

Δηλαδή ο Γαβράς δεν έχει διεθνές σύστημα να μπλοκάρει; Πρόεδρος στην Γαλλία είναι σε ότι έχει να κάνει με το αντικείμενο του.

Ο Μάκης δεν έχει καμία σχέση που όλο απειλεί και συκοφαντεί; Δεν παραβιάζει τους όρους; Παιδιά αυτός θα καταδικαστεί ΣΙΓΟΥΡΑ! Τον πάει στα δικαστήρια ο πρώην δικός του.

Ο Παπαθανασίου που σήμερα γράφουμε ότι συγκαλύπτει τον Κουρή για το θέμα με τα εικονικά τιμολόγια;

Όλοι αυτοί έχουν κάθε λόγο να το κάνουν ΧΩΡΙΣ να έχουν συκοφαντηθεί.

Tι συζητάμε για συκοφαντικά σχόλια ρε παιδιά;
Να είναι 10 στις 60.000 αναρτήσεις;
Ε, και; Δεν επανορθώσαμε όταν μας το ζήτησαν;

Δεν ζούμε σε εικονική πραγματικότητα και ξέραμε ότι θα γίνει. Απλά εδώ θα αποδειχθεί ποιοι έχουν πείσμα και ποιοι όχι.

Μην σας απασχολεί το troktiko, αλλά η φίμωση.

Ακόμα και αναρχικά και αρκαία στοιχεία να ήμασταν δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Για ποια ελευθερία λόγου και έκφρασης μας λένε; Ξεσηκώθηκαν όλοι για τον Γαβρά και εδώ ο κόσμος φωνάζει με 300 μειλ μέσα σε μια ώρα. Εμείς την άκρη θα την βρούμε.

Να είστε καλά όλοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου