27/8/09

Στους ομίλους ο ΑΠΟΕΛ!


Ιστορική μέρα για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θα συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Κύπρος θα έχει εκπρόσωπο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Καλύτερο ξεκίνημα ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να φανταστεί απέναντι στην Κοπεγχάγη, στο «ΓΣΠ». Οι γηπεδούχοι μόλις στο 2’ με τον Κοσόφσκι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου και να μπουν δυνατά στο… παιχνίδι της πρόκρισης. Οι Κύπριοι είχαν τον έλεγχο στην αναμέτρηση και στο 18’ ο Μιχαήλ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, αφού το συγκρότημα του Γιοβάνοβιτς, κρατούσε στα χέρια του το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η χαρά για τους γηπεδούχους κράτησε λίγο, καθώς ο Εντόι με το τέρμα που πέτυχε στο 22' έδωσε ξανά το πάνω χέρι στην Κοπεγχάγη για την υπόθεση πρόκριση. Φτάναμε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον ΑΠΟΕΛ να μην έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη… Οι Κύπριοι με την κεφαλιά του Μιχαήλ στο 41’ από το ύψος της μικρής περιοχής πήραν ξανά το προβάδισμα, 3-1… Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι διατηρούσαν τον έλεγχο, όμως όσα κυλούσαν τα λεπτά, οι Δανοί πίεζαν για την επίτευξη ενός τέρματος. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου