31/8/09

Συνέχεια με νίκες ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός, με γκολ του Κατσουράνη (40’) και χωρίς να εντυπωσιάσει, νίκησε 1-0 την Ξάνθη και έκανε το χρέος του. Πήρε, δηλαδή, τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και συνεχίζει. Πολύ καλή απόδοση από τον Νίνη, που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στους διακριθέντες οι Λέτο, Ζιλμπέρτο. Εξαιρετικός ο Γκσπούρνινγκ, ο οποίος με δύο σπουδαίες αποκρούσεις δεν επέτρεψε στο «τριφύλλι» να βάλει δεύτερο γκολ...

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η "Ένωση" πήρε τους βαθμούς της νίκης, με τον εκτελεστή Μπλάνκο (58’) και τον δημιουργό Νέμεθ να είναι οι καλύτεροι παίκτες του «Δικεφάλου». Ιδανικό ντεμπούτο για τον 20χρονο επιθετικό με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο κακός ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο, ο οποίος όμως αναγκάστηκε να χειροκροτήσει την εξαιρετική ομάδα που έκανε την εμφάνισή της μετά την ανάπαυλα και «σκόρπισε» τον Λεβαδειακό με σκορ 3-0 (62’ Βιεϊρίνια, 65’ Φιλομένο, 72’ Κουτσιανικούλης). Καθοριστική η είσοδος του Φιλομένο και η αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2. Διαρκής πηγή κινδύνων για τον Λεβαδειακό ο «Κούτσια». Σε παθητικό ρόλο οι Βοιωτοί, απείλησαν ελάχιστα και μοιραία γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Ηρακλής-Άρης 2-2
Πανιώνιος-Εργοτέλης 1-1
Καβάλα-Αστέρας Τριπολης 0-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 2-0

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου