31/8/09

Του έριξε οξύ γιατί δεν πήρε πτυχίο

Πυρ και μανία έγινε ένας 28χρονος φοιτητής στην Κίνα, επειδή ο καθηγητής του τον «έκοψε» στα Αγγλικά και του στέρησε για πολλοστή φορά τη χαρά να γίνει πτυχιούχος. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να τον εκδικηθεί, ρίχνοντας του οξύ στα μάτια!
Ο καθηγητής, δίδασκε Αγγλικά στο πανεπιστήμιο Γεωργίας και Δασοπονίας του Πανεπιστημίου Χο Τσι Μινχ όταν ο Τραν Σουάν Θανχ εισήλθε στην αίθουσα και του έριξε ένα μπολ με οξύ στο πρόσωπο.

Δεκατρείς ακόμα φοιτητές εκτέθηκαν στο οξύ καθώς ο καθηγητής έσκυψε και κινήθηκε για να αποφύγει το οξύ, οι οποίοι νοσηλεύονται κι αυτοί. Ο άτυχος – και αυστηρός – καθηγητής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Ο Θανχ ήταν φοιτητής στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο από το 2002 μέχρι το 2006 αλλά δεν κατόρθωσε να πάρει πτυχίο γιατί δεν ολοκλήρωσε τα μαθήματα των Αγγλικών, σύμφωνα με τα στοιχεία της πρυτανείας του πανεπιστημίου.

Ο Θανχ δήλωσε στην αστυνομία ότι απέτυχε έξι ή επτά φορές στις εξετάσεις των Αγγλικών και αισθάνεται ότι ο καθηγητής δεν έκανε καμιά προσπάθεια για να τον βοηθήσει.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Θναχ είπε ότι "ακόμα και εάν καταδικαστεί σε θάνατο δεν πρόκειται να αισθανθεί κανένα οίκτο για τον καθηγητή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου