29/8/09

Ντεμπούτο Κυργιάκου με τη φανέλα της Λίβερπουλ

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Λίβερπουλ πραγματοποίησε ο Σωτήρης Κυργιάκος,για τον οποίο ο προπονητής του Ραφαέλ Μπενίτεθ έσταζε...μέλι.
Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 3-2 της Μπόλτον στο «Reebok», με τον «Sotis» να είναι κυρίαρχος στο εναέριο παιχνίδι, κόντρα στους Γιόχαν Ελμάντερ και Κέβιν Ντέιβις.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Κυργιάκο, όμως είμαι πραγματικά ευχαριστημένος επειδή κυριάρχησε στον αέρα με αντίπαλο τον Κέβιν Ντέιβις, κάτι που δεν είναι εύκολο, αλλά και με τον Γιόχαν Ελμάντερ. Νομίζω ότι για το πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία, ήταν πραγματικά καλός», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ ο Ισπανός τεχνικός.

Σε ό,τι αφορά στη νίκη της ομάδας του, ο Μπενίτεθ σχολίασε μεταξύ άλλων ότι: «Σήμερα όλοι οι παίκτες ήθελαν να εντυπωσιάσουν και να τα πάνε καλά, ήξεραν ότι χρειαζόταν να βελτιωθούμε. Από το πρώτο λεπτό έπαιζαν με μεγάλη αποφασιστικότητα για τη νίκη και είναι σημαντικό να έχουμε αυτή τη νοοτροπία. Είμαι πραγματικά χαρούμενος με την αντίδραση των παικτών μου. Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε πως έχουμε ποιότητα και όταν παίζουμε στα επίπεδά μας, μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου