26/8/09

Το ταξίδι τελείωσε.....


Τελείωσε το ευρωπαικό ταξίδι του Παναθηναικού στα σαλόνια του champions league πριν καν αρχίσει.Οι πράσινοι παρουσίασαν ένα πολύ κακό πρόσωπο και η ήττα με 2-0 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο από την καλύτερη Ατλέτικο που αγωνίστηκε με "σβηστές μηχανές".Πολύ κακός και ο Σισέ που δέχτηκε και την κόκκινη κάρτα για ένα ανόητο μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου,καλός στο πρώτο ημίχρονο ο Λέτο και πολύ καλή η παρουσία του Κατσουράνη σε όλη την διάρκεια του ματς.

Το ματς

Αν ο Παναθηναϊκός ήθελε να πάρει κάτι από το παιχνίδι στο Βιθέντε Καλντερόν, τότε θα έπρεπε να παρουσιαστεί τολμηρός στη Μαδρίτη και να αποφύγει τα λάθη στην άμυνά του. Κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα η Ατλέτικο να πάρει τη νίκη με 2-0, χωρίς να πραγματοποιήσει σούπερ εμφάνιση. Βλέπετε το αυτογκόλ του Βύντρα στο 4’, έκοψε τα φτερά των πράσινων και βοήθησε τους Ισπανούς να δουν πιο… ξεκούραστα τα επόμενα λεπτά. Η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε, που παρέταξε την ομάδα του με ένα 4-2-3-1, προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, κάνοντας κάποιες καλές φάσεις με τον ορεξάτο, στο πρώτο ημίχρονο, Λέτο, και τους Σισέ και Βύντρα, οι οποίοι έχασαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η Ατλέτικο συνέχισε να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο και πήγαινε το παιχνίδι στο ρελαντί. Ο ρυθμός είχε πέσει, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει βαρετό. Θα περίμενε κανείς τον Παναθηναϊκό να γίνει πιο επιθετικός, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ, μια και η μπάλα δεν περνούσε στην επίθεση και η περιοχή των Ισπανών ήταν… απάτητη. Το νεύρο και η ενέργεια έλειπε από τους παίκτες του «τριφυλλιού»…

Το τραγικό λάθος του Γκαλίνοβιτς

Τα λεπτά περνούσαν, χωρίς κάτι το αξιόλογο, ώσπου στο 83’ ο Αγκουέρο έκανε το 2-0. Αφού κατάφερε με σχετική ευκολία να μπει στην περιοχή σούταρε από αριστερά και η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Γκαλίνοβιτς για να καταλήξει στα δίχτυα του Παναθηναϊκού… Άλλο ένα τραγικό λάθος από τον Κροάτη τερματοφύλακα, που φέτος δεν έχει αρχίσει καλά τη χρονιά. Το μόνο που είδαμε στη συνέχεια ήταν μια κλασσική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 85’, όταν ο Χριστοδουλόπουλος από το ύψος του πέναλτι, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ασένχο…


Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, λέει «αντίο» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δυο ήττες με 3-2 και 2-0 από τους Μαδριλένους αναγκάζουν το «τριφύλλι» να κοιτάξει το Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια.
Η αποβολή του Σισέ…

Νεύρο έλειπε, όχι όμως και νεύρα. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βλέποντας να μην τους βγαίνει τίποτα στο γήπεδο, άρχισαν τα σκληρά φάουλ και σε ένα από αυτά ο Σισέ είδε την κόκκινη κάρτα. Στο 72’ ο Σισέ έκανε… καρατιά σε αντίπαλό του και αποβλήθηκε δικαίως.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Aσένχο, Αντόνιο Λόπεθ, Χάτινγκα, Φορλάν (82' Χουράδο), Ραούλ Γκαρθία (61' Σαντάνα), Αγουέρο, Μάχι Ροντρίγκεζ, Ασουνσάο, Χουανίτο, Ουϊφαλούσι, Σιμάο (86' Ρέγες)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Μουν (53' Σαλπιγγίδης), Βύντρα, Σαριέγκι, Δάρλας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (87' Σιμάο), Γκάμπριελ, Νινης (62' Χριστοδουλόπουλος), Λετο, Σισέ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου