4/5/09

Στο ψυχιατρείο η Εφη Θώδη

Στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο νοσηλεύεται η τραγουδίστρια Εφη Θώδη, μετά από το ψυχολογικό αμόκ που υπέστη τα ξημερώματα του Σαββάτου (03/05).

Η Εφη Θώδη, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, βρισκόταν στο σπίτι της, όταν άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα, να προσπαθεί να αυτοκτονήσει και να φωνάζει ''Είμαι ο Θεός, είμαι ο Ναπολέων''.

Τα δύο από τα οκτώ αδέλφια της ζήτησαν εισαγγελική εντολή, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Λίγες ώρες αργότερα, κατέφθασε στο σπίτι της το ιατρικό επιτελείο που την παρέλαβε και τη μετέφερε στην ψυχιατρική μονάδα του νοσοκομείου των Μελισσίων, δεμένη στα χέρια και τα πόδια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησε μάλιστα να δολοφονήσει έναν από τους νοσηλευτές και ότι φώναζε σε κατάσταση παροξυσμού ''αφήστε με να φύγω''. Ηδη, της έχει χορηγηθεί ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να συνέλθει. Από το πλευρό της δεν έχει λείψει ούτε λεπτό ο γιος της.

Τα αδέλφια της υποστηρίζουν ότι όχι μόνον η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αλλά κατηγορούν τα τηλεοπτικά δίκτυα πως εκείνα ευθύνονται για την κατάσταση της υγείας της.

Πριν από λίγο καιρό, η Εφη Θώδη είχε εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή της Αννας Δρούζα ''Μπορώ'' υποστηρίζοντας ότι θεραπεύει τον καρκίνο. Τότε, εφημερίδες, περιοδικά και κανάλια της ''επιτέθηκαν'' αναφέροντας ότι δεν έχει καμία συναίσθηση του τί σημαίνει να ομολογεί δημοσίως κάποιος ότι μπορεί να θεραπεύσει ανίατες ασθένειες.

Αμέτρητες τηλεοπτικές εμφανίσεις, δηλώσεις που άφηναν τον κόσμο με το στόμα ανοικτό, ακόμη και διενέξεις εξαιτίας του ότι είχε φθάσει σε νυχτερινό κέντρο αγκαλιά με ένα αρνί, συνέθεταν το σκηνικό των πρόσφατων δραστηριοτήτων της. Γενικότερα, πάντως, συγγενείς και φίλοι της δηλώνουν ότι η ζημιά που έχει υποστεί η ίδια κυρίως ψυχολογικά και νοητικά, εξαιτίας της υπέρμετρης δημοσιότητας στην οποία βρισκόταν τον τελευταίο καιρό, είναι ανεπανόρθωτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου