28/4/09

X-Men Origins – Wolverine: Μία ταινία, αλλά πολλά …“the end”


Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο σκηνοθέτης της ταινίας, X-Men Origins – Wolverine στην επίσημη παρουσίασή της στους κριτικούς κινηματογράφου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο Gavin Hood αφού ευχαρίστησε τους πάντες, στάθηκε πάρα πολύ στο περιεχόμενο της τελικής μορφής της ταινίας και στις διαφορές της από την εκδοχή της που διέρρευσε παράνομα στο διαδίκτυο.

Ο Hood ξεκαθάρισε ότι η τελική μορφή της είναι αρκετά διαφορετική απ την πειρατική εκδοχή. Όπως τόνισε υπάρχουν αρκετές νέες σκηνές και πολλά εντυπωσιακά εφέ. Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο! Αποκάλυψε ότι η ταινία δεν έχει ένα «τέλος», όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά πολλά. Οι συντελεστές της ταινίας γύρισαν διαφορετικές εκδοχές του «τέλους» της, τα οποία έχουν μοντάρει και βρίσκονται ήδη στα ράφια της εταιρείας παραγωγής για να δοθούν στους κινηματογράφους.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υποστηρίζουν ότι η κίνηση αυτή κρύβει λίγο άγχος από την πλευρά της Fox στην προσπάθειά της να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες εισπράξεις από την προβολή της ταινίας. Ο Hood δεν έκανε γνωστό, πόσες διαφορετικές εκδοχές για το τέλος της ταινίας έχουν γυριστεί και έχουν χρησιμοποιηθεί. Αντίθετα, είπε πως τουλάχιστον 400 εντυπωσιακά εφέ θα υπάρχουν στην επίσημη εκδοχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου