5/4/09

Ο Wolverine έφερε έναν χαμό πριν την ώρα του...



Ο λόγος για την κατάσταση που επικρατεί στην Δυτική ακτή των ΗΠΑ μετά την διαρροή στο διαδίκτυο του αναμενόμενου blockbuster X-Men Origins: Wolverine !
 
Το παράνομο αντίγραφο έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο ένα μήνα ακριβώς πριν απο την επίσημη πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για το X-Men Origins: Wolverine την 1η Μαϊου.
 
Η ταινία είναι παραγωγή της 20th Century Fox η οποία και δεν έχει ιδέα σχετικά με το πως διέρρευσε το, θεωρητικά επτασφράγιστο και καλυπτόμενο απο πολλά πρωτόκολλα ασφαλείας, αντίγραφο ενός απο τα δυνατά της εμπορικά χαρτιά για το 2009.
 
Και παρότι το αντίγραφο που έχει διαρρεύσει και κατακλύσει το διαδίκτυο αυτή τη στιγμή δεν περιέχει το τελικό αποτέλεσμα και αυτό που θα παρουσιαστεί σε μήνα στην επίσημη πρεμιέρα, στερούμενο δηλαδή αρκετά απο τα ειδικά αλλά και ηχητικά εφέ, δεν είναι λίγοι αυτοί που μπαίνουν στον πειρασμό να κατεβάσουν και να δούνε την ταινία.
 
Και αυτό ακριβώς φοβούνται οι παράγοντες του Χόλλυγουντ. Πρώτον ότι θα υπάρχει αρνητική επίπτωση στην εισπρακτική επιτυχία της ταινίας, μιας και δεν θα κόψει τα αναμενόμενα εισιτήρια και δεύτερον πιθανές αρνητικές κριτικές που θα αποτρέψουν ακόμα και όσους δεν έχουν κατεβάσει και δει το παράνομο αντίγραφο, απο το να πάνε στον κινηματογράφο!

πηγή: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου