27/4/09

Χτύπημα... live σε ρεπόρτερ!

Οι ρεπόρτερ που καλύπτουν τα δρώμενα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης έχουν ενίοτε το νου τους στις εξέδρες, προκειμένου να είναι "σίγουροι" πως τα πνεύματα είναι ήρεμα και μπορούν να κάνουν απρόσκοπτοι τη δουλειά τους, όμως φαίνεται πως ακόμα και έτσι δεν είναι 100% "ασφαλισμένοι".

Κατά τη διάρκεια κάλυψης της αναμέτρησης μεταξύ της Ντιναμό και της Ραπίντ Βουκουρεστίου, μία γυναίκα ρεπόρτερ ανακάλυψε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο ότι δεν είναι απόλυτα προστατευμένη, καθώς την ώρα που ήταν στον "αέρα" και παρουσίαζε τα τελευταία νέα πριν τη σέντρα δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από μία μπάλα ποδοσφαίρου, προφανώς από κάποιον ποδοσφαιριστή!

Το εντυπωσιακό στην περίπτωσή της όμως ήταν πως παρά το σοκ που ένιωσε, αποδείχτηκε πραγματική επαγγελματίας και συνέχισε κανονικά το ρεπορτάζ της, μέχρι να ολοκληρωθεί η σύνδεση που είχε κάνει το κανάλι.

Το χτύπημα πάντως που δέχτηκε ήταν αρκετά δυνατό, με αγγλική ιστοσελίδα να σχολιάζει με χιούμορ πως ήταν τυχερή που δεν κάλυπτε αγώνα ράγκμπι...

Δείτε το Βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου