13/4/09

Της έκοψε τα χέρια επειδή τον χώρισε!

Σε χειρουργική επέμβαση για τη συγκόλληση των άνω άκρων της υποβλήθηκε στο ΚΑΤ, μία 30χρονη από την Καλαμάτα. Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 30χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, ύστερα από λογομαχία, επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα και την ακρωτηρίασε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, με αλυσοπρίονο!

Η άτυχη γυναίκα, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και συνέχεια αεροπορικώς στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με τους γιατρούς του ΚΑΤ, η επέμβαση ήταν επιτυχής, τα άκρα της άτυχης γυναίκας συγκολλήθηκαν και η κατάστασή της κρίνεται σταθερή.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να περάσουν κάποια 24ωρα προκειμένου να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα για τη λειτουργία των άκρων της. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Αλβανός δράστης ζούσε μόνιμα στην Βέροια αλλά πριν από μια εβδομάδα ταξίδεψε στην Καλαμάτα για να συναντήσει την 30χρονη εν διαστάσει σύζυγό.

Εγκαταστάθηκε μάλιστα στο διαμέρισμά της μαζί με τα δύο παιδιά, 9 και 11 ετών, που ζούσαν μόνιμα στην Αλβανία με τους γονείς του. Το ζευγάρι λογομάχησε έντονα και στη διάρκεια του τσακωμού ο άντρας επιτέθηκε στην 30χρονη με αλυσοπρίονο που είχε αγοράσει τις προηγούμενες ημέρες στην Καλαμάτα.

Λίγο μετά τη φρικτή επίθεση, ο δράστης σταμάτησε περιπολικό και παραδέχτηκε το έγκλημα στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια τους οδήγησε στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου είχε ήδη μεταφέρει μόνος του το θύμα. Εν τω μεταξύ τα παιδιά είναι σε κατάσταση σοκ από την εικόνα του ακρωτηριασμού της μητέρας τους και βρίσκονται υπό ψυχολογική παρακολούθηση και υποστήριξη.

1 σχόλιο:

Stef είπε...

...οταν τις ειπε "ετσι και με χωρισεις θα σου κοψω τα ποδια" το εννοουσε...

Δημοσίευση σχολίου