24/4/09

Κινητό τηλέφωνο από τη Λίβερπουλ!

Εάν είστε φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ και ψάχνετε κινητό τηλέφωνο, τότε έχουμε τη λύση! Ο αγγλικός σύλλογος, σε συνεργασία με δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στη Μεγάλη Βρετανία, προχώρησε στην κατασκευή ενός μοντέλου με αποδέκτες τους φίλους της ομάδας.

Το κινητό τηλέφωνο είναι αφιερωμένο στις επιτυχίες των «κόκκινων» και συγκεκριμένα στα 18 πρωταθλήματά τους. Έτσι δικαιολογείται και ο συγκεκριμένος αριθμός διαμαντιών 18 καρατίων που θα έχει επάνω του.

«Έχω παίξει στη Λίβερπουλ και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως συγκεντρώνει όλες τις ιδιότητες ενός κινητού τηλεφώνου το οποίο είναι αφιερωμένο στις επιτυχίες της ομάδας», τόνισε ο Ιαν Ρας, ο οποίος είναι από τους πρώτους που δοκίμασε το νέο τηλέφωνο και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος.

Όπως έχει ανακοινώσει η Λίβερπουλ, στην αγορά έχουν βγει μόνο 250 κομμάτια, των οποίων η διάθεση έχει αρχίσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας. Μέχρι τις 26 Απριλίου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να καταθέτει την προσφορά του για να αποκτήσει το συλλεκτικό τηλέφωνο.

Η τιμή του; 14.490 λίρες, δηλαδή, περίπου 16.130 ευρώ. Μαζί με το τηλέφωνο δίνεται και ένα χρυσό μετάλλιο, στο οποίο απεικονίζεται το Άνφιλντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου