13/4/09

Η "Μπουζουκόφατσα" !

Μπίρα, γυναίκες και κακές παρέες για Αντριάνο!

Χοροί σε κακόφημη γειτονιά, μπίρα, επικίνδυνες φιλίες και μία μυστηριώδης γυναίκα... Αυτά είναι τα συστατικά της έρευνας που διεξήχθη από την βραζιλιάνικη εφημερίδα "Isto" αναφορικά με τις ημέρες της περασμένης εβδομάδας όπου ο Αντριάνο ήταν "εξαφανισμένος".
Σύμφωνα λοιπόν με αποκάλυψη του συγκεκριμένου μέσου, ο πρώην "αυτοκράτορας" βρισκόταν στη συνοικία Βίλα Κρουζέιρο, στη βόρεια πλευρά του Ρίο ντε Ζανέιρο, όπου μεγάλωσε, με τον Βραζιλιάνο της Ίντερ να παραμένει φιλοξενούμενος στο σπίτι ενός θείου του αλλά να μένει ελάχιστα στο σπίτι.
Επιπλέον, ο 26χρονος φορ έβγαινε συχνά για να πιει μπίρα με νέους για τους οποίους υπήρχαν κατηγορίες ότι ήταν κοντά στον υπόκοσμο, και συγκεκριμένα με αυτόν της διακίνησης ναρκωτικών.
Το περασμένο Σάββατο -σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο- συμμετείχε σε ένα χορό που έχει το χαρακτηρισμό "funk" μαζί με μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, αφήνοντας το κέντρο που βρισκόταν τα ξημερώματα.
Το πολυήμερο "πάρτι" του Αντριάνο ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, καθώς δέχτηκε την επίσκεψη της μητέρας του Ροζίλδα, η οποία τον έπεσε να αφήσει αυτη τη γειτονιά και να επιστρέψει σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου