19/3/09

Κινητό-καφετιέρα-ξυριστική μηχανή;



Φανταστήκατε ποτέ να είχατε ένα κινητό που να μπορούσε να κάνει όλα αυτά; Ιδού το Pomegranate.

Ένα κινητό που έχει τη δυνατότητα να σας φτιάξει καφέ, να λειτουργήσει ως ξυριστική μηχανή για άντρες και γυναίκες, να τελέσει χρέη Full HD προτζέκτορα και να γίνει η πιστή σας φυσαρμόνικα. Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά η ΝS κατάφερε να δημιουργήσει μια συσκευή, λεπτή, εργονομική που κάνει ακριβώς ό,τι υπόσχεται. Ιδού η νέα γενιά των smartphones.


Το μόνο πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι η συσκευή αποτελεί απλά την εικονική προσομοίωση ενός φοβερού διαφημιστικού τρικ. Σκοπός της ιστοσελίδας δεν είναι να παρουσιάσει το marketing site για το εν λόγω κινητό. Από ότι φαίνεται τελικά, το όλο θέμα δημιουργήθηκε για να προωθήσει τις τουριστικές ομορφιές της Nova Scotia (προαναφερόμενη ως NS), μια επαρχιακή πόλη του Καναδά!

Η Communications Nova Scotia, η διαφημιστική εταιρεία υπεύθυνη για αυτή την καμπάνια, έχει δεχθεί πολλές αρνητικές κριτικές αφού για τη δημιουργία του site του Pomegranate, η εταιρεία ξόδεψε περισσότερα από230.000 ευρώ. Το site αποτελεί απλά μια βιτρίνα σκοπός της οποίας είναι να εντυπωσιάσει τον χρήστη και τελικά να τον «ξεγελάσει» και να τον παραπέμψει στην ιστοσελίδα της επαρχιακής πόλης.

Αν μη τι άλλο, όμως, η παρουσίαση του υποτιθέμενου τηλεφώνου είναι άκρως ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική και το διαφημιστικό τρικ ιδιαίτερα έξυπνο.

σχόλιο: Τέρατα του Marketing!...


πηγη: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου