19/3/09

Θάνατος στο Lost....


Την Τετάρτη 13 Μάιου θα πέσει η αυλαία στον 5ο κύκλο του Lost όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Όπως κάθε χρονιά το φινάλε αναμένεται να είναι χορταστικό με ένα δίωρο επεισόδιο. Αυτά είναι τα καλά νέα αφού ούτως ή άλλως έχουμε ακόμα έναν κύκλο, τον 6ο και τελευταίο που θα προβληθεί το 2010.
Πάμε τώρα στα κακά νέα που κάνουν λόγο για τον θάνατο ενός από τους κεντρικούς χαρακτήρες στη σεζόν που διανύουμε. Το Lost μας έχει συνηθίσει σε τέτοια γεγονότα από τον πρώτο κιόλας κύκλο, με αποκορύφωμα τον θάνατο του Τσάρλι στο τέλος του τρίτου κύκλου. Αυτή τη φορά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο θάνατος θα είναι μόνιμος… και όχι με την προοπτική ότι ο χαρακτήρας θα επιστρέψει λόγω των υπερφυσικών δυνατοτήτων του νησιού .
Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν αλλά αυτό που έχει αποκλειστεί κατηγορηματικά από την εταιρία παραγωγής είναι ότι αυτή θα είναι η Κέιτ. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η Τζουλιέτ, αλλά επειδή αυτή η σειρά ζει για να μας διαψεύδει το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τις 13 Μάιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου