27/3/09

Νέος φτηνός επεξεργαστής για υπεροφορητά Laptops απο την Intel!

Το ultra-low-voltage (ULV) chip της Intel, ανήκει στην Intel Montevina Plus mobile laptop πλατφόρμα η οποία είναι η αναβαθμισμένη έκδοση της Intel Montevina πλατφόρμας, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Connie Brown.
 
Οι φορητοί υπολογιστές με τα Intel ULV chips θα μπορούν να είναι το ίδιο λεπτοί με το Apple MacBook Air ή το ολοκαίνουργιο Dell Adamo ενώ όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση σχετικά με την Montevina Plus πλατφόρμα, η Intel επιθυμεί να φέρει τους υπερφορητούς υπολογιστές στις μάζες των χρηστών υπολογιστών.
 
Επιπλέον, η πλατφόρμα Intel Montevina Plus θα προσφέρει νέους επεξεργαστές που θα τρέχουν ακόμα και στα 3.06GHz και θα προορίζονται για χρήση στα mainstream laptops.
 
H αναβάθμιση αυτή πάντως θα είναι η σημαντικότερη της Intel για την πλατφόρμα των φορητών μέχρι την ανακοίνωση των επεξεργαστών Arrandale. Τα Intel Arrandale chips θα παρουσιαστούν αργότερα μέσα στο 2009 και θα είναι κατασκευασμένα με την διαδικασία των 32-νανόμετρων.
 
Τα Arrandale θα διακρίνονται για την ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση και την απογείωση των επιδόσεων στον τομέων των γραφικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου