31/3/09

Έρχονται οι “Πεφωτισμένοι”

Η ομάδα πίσω από τον «Κώδικα Da Vinci» επιστρέφει με την πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν.

Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο ρόλο του καθηγητή Ρόμπερτ Λάγκτον για να ανακαλύψει ακόμη μια φορά πως δυνάμεις που έχουν τις ρίζες τους στην αρχαιότητα δεν πρόκειται να σταματήσουν σε τίποτα, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους.

Σκηνοθετεί και πάλι ο Ρον Χάουαρντ, σε σενάριο Ντέιβιντ Κεπ & Ακίβα Γκόλντσμαν.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας

Βρισκόμαστε στη Γενεύη, στο φημισμένο ερευνητικό κέντρο Cern, το οποίο κλονίζεται από την δολοφονία ενός διακεκριμένου επιστήμονα. Όταν πάνω στο πτώμα αναγνωρίζεται ένα ξεχωριστό σύμβολο, ο διευθυντής του κέντρου καλεί τον καθηγητή ΡόμπερτΛάγκτον….

Όταν ο Λάνγκτον ανακαλύπτει στοιχεία που μαρτυρούν πως αναβιώνει μία αρχαία αδελφότητα, γνωστή ως οι Πεφωτισμένοι – η πιο ισχυρή μυστική οργάνωση που έδρασε ποτέ στην ιστορία – έρχεται αντιμέτωπος με τη θανάσιμη απειλή κατά του μεγαλύτερου εχθρού της μυστικής οργάνωσης: της Καθολικής Εκκλησίας. Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, ο Λάνγκτον καταφθάνει στη Ρώμη όπου ενώνει τις δυνάμεις του με την Βιττόρια Βέτρα, μια όμορφη και αινιγματική Ιταλίδα επιστήμονα.

Εκεί και ενώ στο Βατικανό συνεδριάζει το Κονκλάβιο των Καρδιναλίων για να εκλέξει το νέο Πάπα, ο Λάνγκτον και η Βέτρα ξεκινούν ένα ασταμάτητο κυνηγητό μέσα σε σφραγισμένες κρύπτες, επικίνδυνες κατακόμβες, εγκαταλειμμένους ναούς, αναγεννησιακά μνημεία και ακόμη και μέσα στα έγκατα του πιο κρυφού τάφου πάνω στη γη, ακολουθώντας τα 400-ετών ίχνη αρχαίων συμβόλων που αποτελούν τη μόνη ελπίδα σωτηρίας για το Βατικανό.


Δείτε το Trailer :ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΓΙΟΥΑΝ ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ, ΑΓΙΕΛΕΤ ΖΥΡΕΡ ΠΙΕΡΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΦΑΒΙΝΟ, ΝΙΚΟΛΑΪ ΛΙ ΚΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 13 ΜΑΪΟΥ 2009

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου