27/3/09

Οι... αντίθετοι, με την ώρα της γης!




Η αρχή έγινε απο κάποια blogs, μετά έγινε group στο facebook, 2 μέρες μετά και άλλη μια ανάρτηση στο prezatv...
Οι αντίθετοι με την ώρα της γης βγήκαν προς τα έξω! Μάλιστα ειδικά σήμερα μέχρι και αύριο στις 20.30 θα απασχολήσει το θέμα μιας και φτάνουμε στην περιβόητη στιγμή...

Σε ένα απο τα post διάβασα:

"Σε έβαλε να σκάβεις και να φυτεύεις δέντρα τζάμπα, σαν το μαλάκα, μιά δουλειά που έπρεπε και ώφειλε να κάνει το κράτος.

Σε βάζει να ψηφίζεις γιά τον μεγαλύτερο έλληνα μέσα από ένα ετερόκλητο συνοθύλευμα ανθρώπων με μιά διαδικασία χειρότερη και από το χειρότερο ριάλιτυ.

Σου δημιούργησε άγχος γιά το νερό που πίνεις και καταναλώνεις, λες και δεν το πληρώνεις, λες και φταις εσύ γιά τη λειψυδρία και όχι οι μεγάλες βιομηχανίες, και το κράτος που δεν βρίσκει εναλλακτικές λύσεις όπως πχ η αφαλάτωση και το λουκέτο στις πισίνες των σελέμπριτις.

Σε έβαλε να παίζεις μπουνιές γιά να πάρεις μιά κωλολάμπα και να γίνεσαι ξεφτίλα γιά να κάνει διαφήμιση στη PHILIPS με το πρόσχημα της εξοικονόμισης ενέργειας.

Παριστάνει το σωτήρα της Βοιωτίας και κόπτεται γιά τη ρύπανση του Ασωπού, τώρα κατόπιν εορτής, λες και τόσα χρόνια δεν ήξερε ότι γίνονταν της πουτάνας από τις βιομηχανίες που ρίχνουν τα σκατά τους στο έδαφος αντί να τα επεξεργάζονται. Τώρα που το έγκλημα έχει ολοκληρωθεί, τώρα που ο καρκίνος θερίζει τα Οινόφυτα και το Σχηματάρι. Τώρα ξύπνησε ο ΣΚΑΙ.

Στις 28 Μαρτίου στις 20:30 το βράδυ ανάβουμε στο σπίτι μας όλα τα φώτα (ακόμη κι αυτά από το αυτοκίνητο) και λέμε στον ΣΚΑΙ :
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ !!! "


σχόλιο: Ο εθελοντής δεν είναι μ**άκας, μ**άκας είναι ο αδιάφορος και ανεύθυνος. Με το ίδιο σκεπτικό θυμάμαι μια κοπέλα που έλεγε για την ανακύκλωση, πως "γιατί να ανακυκλώνουμε αφού δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνουν με αυτά που μαζεύουμε για ανακύκλωση", και είναι αυτή λογική; Και σου είναι κόπος να πετάξεις τα ανακυκλώσιμα στον μπλε κάδο κυρά μου; τι θα πάθεις;; θα πονέσει ο κωλ*ς σου; Η αδιαφορία και ο ωχ-αδερφισμός θα μας σκοτώσουν.

Βέβαια απο αυτό το ποστ, το πρώτο που βγαίνει είναι το μίσος με το ΣΚΑΪ! Σου φταίνε οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το οποίο είναι μια τηλεοπτική παραγωγή που δεν σε ανάγκασε κανείς να ψηφίσεις. Σε τσαντίζουν οι δενδροφυτεύσεις που υποστηρίζει,ενώ δεν σε ανάγκασε κανεις εσένα να πας, σε ενοχλεί που σε ενημερώνει για την έλλειψη νερού,ενώ δεν σε ανάγκασε κανείς εσένα να δράσεις,σε ενοχλεί που έδωσε τις λάμπες στο Σύνταγμα γιατί ήταν λες διαφημιστικό τρικ,ενώ δεν σε ανάγκασε κανείς να πας να πάρεις, και σε ενοχλεί που το κανάλι είναι το μόνο που ασχολείτε με την οικολογία, ε αφού εσένα δεν σε ενδιαφέρει άντε κάτσε δες κανά DVD...


Και καθήστε και ανάψτε όλοι όλες τις συσκευές σας, το μόνο που θα πετύχετε είναι να σας σταμπάρει ο Αθανασόπουλος στον επόμενο λογαριασμό....!(εδώ γελάω...χαχαχα)

Άς το καλό ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου