27/3/09

Μηχάνημα αυτόματης πίτσας

Μηχάνημα αυτόματης πίτσας κυκλοφόρησε στην Ιταλία, προκαλώντας σάλο.
Πρόκειται για μία νέα κατασκευή η οποία φέρει την επωνυμία ‘’Let’s Pizza’’ και μπορεί να φτιάξει πίτσα σε λιγότερο από τρία λεπτά και με λίγα μόλις ευρώ. Το μηχάνημα είναι ικανό να φτιάξει τη ζύμη, να την αλείψει με σάλτσα ντομάτας και να προσθέσει από πάνω τα υλικά της αρεσκείας του πελάτη.
Ακολουθεί το ψήσιμο της πίτσας, η οποία αυτομάτως τοποθετείται σε ειδική φόρμα και βγαίνει φρέσκια και λαχταριστή. Το μόνο που έχει να κάνει όποιος επιθυμεί να γευτεί το προϊόν είναι να τοποθετήσει στο μηχάνημα τα χρήματα και να επιλέξει τα υλικά από τα οποία θέλει να αποτελείται η πίτσα του. Περιμένει μόλις τρία λεπτά και κατόπιν...η πίτσα είναι όλη δική του!
Ο εμπνευστής του μηχανήματος Claudio Torgele υποστηρίζει ότι όσοι δοκίμασαν το μηχάνημα έχουν μείνει άναυδοι από το αποτέλεσμα. Εκείνοι που αντιδρούν είναι οι ιδιοκτήτες των παραδοσιακών εστιατορίων πίτσας, οι οποίοι θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα παραγκωνιστεί ο κλασικός τρόπος παρασκευής πίτσας.
Εντός ολίγων μηνών, το μηχάνημα θα έχει κυκλοφορήσει τόσο σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, όσο και στις ΗΠΑ. Εάν πάντως κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα, θα γίνει ανάρπαστο.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου